GeenLoserMeerAnamorphic

Voor de Week tegen Pesten op NPO3 regisseerde Peet vijf drama-segmenten met een totale lengte van 25 minuten. De films spelen zich af op een middelbare school en zijn gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Vijf dagen achter elkaar is hetzelfde pestincident te zien vanuit verschillende perspectieven: Maandag vanuit de gepeste, dinsdag vanuit de pester, woensdag vanuit de meeloper, donderdag vanuit de leraar en vrijdag komen alle perspectieven samen.

De films worden getoond als instarts bij een discussieprogramma met presentatoren Arie Boomsma en Tim Hofman. De eerste vier uitzendingen vinden plaats op middelbare scholen in het land en de laatste thema-avond wordt live uitgezonden.

De films zijn inmiddels ook te zien op de Week tegen Pesten website.

 

Week tegen Pesten:
Maandag 21 september 19:50 uur
Dinsdag 22 september 19:50 uur
Woensdag 23 september 19:50 uur
Donderdag 24 september 19:50 uur
Vrijdag 25 september 19:25 uur

 

Cliënt: BNN-KRO
Productie: Skyhigh TV
Script: Sprechhund
Regie: Peet Gelderblom
Producers: Inma Millenaar, Judith Spekschate, Tessel van der Zwet
D.O.P.: Rogier den Boer
Post-productie: Skyhigh TV