Voor Dahl TV regisseerde Peet deze zesdelige AVRO-serie over juridische en criminele zaken in Nederland.

In Bureau Rooijakkers & Verster nemen Art Rooijakkers en Lauren Verster kwesties die krom lijken in het recht onder de loep. Hoe was je wit? Hoe weet je of een kroongetuige de waarheid spreekt? Helpt straf? Mag je voor eigen rechter spelen? En hoever mag je dan gaan?

In een zilvergrijze Chevrolet uit de jaren ‘70 rijden Rooijakkers & Verster door Nederland op zoek naar antwoorden. Daarbij benaderen ze zeer uiteenlopende informanten waaronder slachtoffers en daders, experts en belanghebbenden en medewerkers van de politie en het Openbaar Ministerie.

Het duo voert niet alleen gesprekken, ze nemen zelf ook de proef op de som. Zo gaat Rooijakkers in de aflevering over schietende agenten als politieman in opleiding een huis binnen van waaruit een alarmerend telefoontje bij de meldkamer is binnengekomen. En Verster laat in de aflevering over voortvluchtige criminelen zien hoe je bij een plastisch chirurg een gedaanteverwisseling kunt ondergaan.