NTR_Banner

Voor de NTR regisseerde Peet een zesdelige documentaireserie waarin zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen. Ze zijn ambitieus, gedreven en bovenal enorme doorzetters.

Toonaangevende bedrijven – EY, Baker & McKenzie, LUMC, Shell, UWV – geven inzicht in hun diversiteitsbeleid. Een ervaren rolmodel dat al carrière heeft gemaakt, neemt het talent mee in de wereld van boardrooms en bedrijfstrainingen. Deze vrouwen hebben al ingrijpende keuzes gemaakt waar de talenten ook voor komen te staan. Verhuizen naar een vreemd land, integreren in een witte-mannencultuur en hard werken om ambities en privéleven te kunnen combineren.

Bonte Vrouwen is een productie van Netwerk6 en vanaf 26 oktober elke zaterdag te zien bij de NTR op Nederland 2.

BOS8306Foto: Wim Bos

Bonte Vrouwen in Broadcast
Bonte Vrouwen website