Voor BNN regisseerde Peet een geheel nieuwe serie programma’s op prime time Nederland 1.

In It Gets Better volgt Patrick Lodiers jonge mensen die onzeker zijn over hun uiterlijk, geaardheid of ziekte. Door te praten over het probleem hoopt hij hen een hart onder de riem te steken en meer begrip te kweken voor hun situatie onder leeftijdsgenoten. Elke aflevering heeft dezelfde boodschap: Het wordt beter!

Patrick gaat niet alleen bij jonge mensen op bezoek. Ook BN’ers die in hetzelfde schuitje hebben gezeten vertellen wanneer en hoe hun leven veranderde. Zo blikt Jan Jaap van der Wal terug op zijn jeugd en legt Carlo Boszhard uit hoe zijn leven was voordat hij uit de kast kwam!

Vanaf 26 juni is de serie vier dinsdagen lang omstreeks tien uur te zien bij BNN op NL 3. Meer info over It Gets Better is te vinden op de website en Facebook.