Voor jongerenomroep BNN regisseert Peet momenteel een reeks portretten voor Je Zal Het Maar Zijn. Het prime time programma is acht dinsdagavonden lang te zien op NL3.

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen in Je Zal Het Maar Zijn. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren, of omdat ze een opvallende keuze in het leven hebben gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met ze op pad om hun leefwerelden te portretteren.

In iedere aflevering van Je Zal Het Maar Zijn volgt Sophie drie jonge mensen, waarmee ze allemaal twee dagen op pad gaat. Sophie: ‘De mensen in Je Zal Het Maar Zijn hebben inspirerende, verbazingwekkende en soms pijnlijke verhalen. Het programma geeft een breed beeld van hoe jonge mensen hun leven leiden. Ik vind het verrijkend om te zien hoe verschillend die manieren kunnen zijn.’