Voor TomTom regisseerde Peet een groots opgezette film voor online gebruik die in pakweg anderhalve minuut het MyDrive principe verduidelijkt. Gekozen werd voor een modulaire aanpak, waarbij de film op de TomTom website zowel in zijn geheel als per segment kan worden bekeken.

TomTom MyDrive is een dienst die je vanaf je smartphone, tablet of computer kan gebruiken om je route te plannen. Als alles naar wens is kun je de reisinformatie direct naar een TomTom GO sturen. Zodra je vervolgens in de auto stapt, kun je meteen vertrekken zonder je navigatiesysteem in te hoeven stellen. Gebruikers kunnen hun huis- en werklocaties invullen of favoriete locaties aangeven, die ook direct met de TomTom gesynchroniseerd worden.

Cliënt: TomTom
Productie: Lukkien

Regie: Peet Gelderblom
Producer: Maarten Fenenga
D.O.P.: Robert M. Berger

Montage en compositing: Alexander Fijlstra
Kleurcorrectie en geluidsnabewerking: Lukkien