Het wordt steeds lastiger om op te vallen in ons tv-landschap. In samenwerking met mediabureau Initiative en productiehuis Lukkien regisseerde Peet een nieuwe Autodrop-campagne bedoelt om het traditionele reclameblok te ontwrichten.

Gekozen werd voor een bizarre vorm die refereert aan populaire online GIFjes: korte, absurde momenten in een constante herhaling. Noem het GIFvertising. Daarbij werd niet gemikt op één commercial, maar op een heleboel tegelijk.

De eerste flight bestaat uit 7 commercials van zowel 10 als 5 seconden lengte, billboards en online GIFS rond de bekende pay-off: “Altijd weer die Autodrop. Zo lekker, ’t zou verboden moeten worden!”

Cliënt: Concorp Brands
Creatie: Initiative
Productie: Lukkien

Regie: Peet Gelderblom
Producer: Danny Braks
D.O.P.: Erwin Steen

Montage en compositing: Alexander Fijlstra
Kleurcorrectie en geluidsnabewerking: Lukkien