DRAMA

Out of Sync

Een korte film met Romijn Conen, Marieke de Kruijf en Beau van Erven Dorens. Vertoond op filmfestivals wereldwijd en bekroond op het I’ve Seen Films International Film Festival in Milaan.

Synopsis:
Een man vertrekt van huis om vervolgens te beseffen wat hij achterlaat. Door beeld en geluid van elkaar te scheiden, schets Out of Sync een even komisch als dramatisch portret van een op de klippen gelopen huwelijk. Is er nog tijd om de relatie te redden?

Geen Loser Meer

Voor de Week tegen Pesten op NPO3 regisseerde Peet een mini-serie met een totale lengte van 25 minuten. De films spelen zich af op een middelbare school en zijn gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Vijf dagen achter elkaar is hetzelfde pestincident te zien vanuit verschillende perspectieven: Maandag vanuit de gepeste, dinsdag vanuit de pester, woensdag vanuit de meeloper, donderdag vanuit de leraar en op vrijdag komen alle perspectieven samen.

Raising Cain

Peet voerde de supervisie over een in september 2016 verschenen director’s cut van Hollywood veteraan Brian De Palma (ScarfaceMission: Impossible). Het betreft de cult klassieker Raising Cain, waarvan Peet op eigen houtje een alternatieve montage maakte op basis van De Palma’s oorspronkelijke script. Deze versie beviel De Palma zo goed dat hij inmiddels op blu-ray is uitgekomen, met jubelende kritieken van de internationale pers tot gevolg. Het is de eerste keer dat een zogenaamde “fan edit” het schopt tot officiële director’s cut.